degustation menu cover photo

DEGUSTĀCIJAS ĒDIENKARTE 

Le Dome degustāciju ēdienkarte ir veidota šefpavāra Sergeja Šiporova īpašajā rokrakstā, izceļot vietējos produktus un pasniedzot tos labākajās gardēžu tradīcijās. Lai Jums labi garšo!
Le Dome šefpavārs, Sergejs Šiporovs 
 

ČETRU KĀRTU ĒDIENKARTE

KRAUKŠĶĪGAS REŅĢES AR ČILI KOKOSRIEKSTU MĒRCI UN VASABES MAJONĒZI
POGGIOBELLO RIBOLLA GIALLA DOC 2015, FRIULI-VENEZIA-GIULIA
 
DŪMOTS FORELES KONFITS AR SKĀBEŅU JOGURTU UN UGUNSPUĶĒS MARINĒTIEM DĀRZEŅIEM, GURĶIEM UN RUDZU MAIZES GRAUZDIŅIEM
CAMPILLO BLANCO RIOJA 2015
 
DIENAS LOMS (FILEJA) AR MĪCĪTIEM KARTUPEĻIEM UN GARŠAUGIEM, ZAĻAJĀM PUPIŅĀM, CUKĪNI SALĀTIEM UN VASABES MĒRCI
ALLRAM RIESLING RESERVE GAISBERG DAC 2011, KAMPTAL
 
SMILTSĒRKŠĶU KRĒMS AR CIDONIJU SORBETU, CITRONZĀLES SABAJONU UN BALTO ŠOKOLĀDI
ANSELMANN SILVANER EISWEIN 2009, PFALZ
 

ČETRU KĀRTU ĒDIENKARTE 40 EUR / AR ĪPAŠI PIEMEKLĒTIEM VĪNIEM 70 EUR
* ŠĪS DEGUSTĀCIJU KARTES TIEK PASNIEGTAS VISIEM VIESIEM PIE GALDA

APTUVENAIS MALTĪTES LAIKS 2 H


SEŠU KĀRTU ĒDIENKARTE

KRAUKŠĶĪGAS REŅĢES AR ČILI KOKOSRIEKSTU MĒRCI UN VASABES MAJONĒZI
POGGIOBELLO RIBOLLA GIALLA DOC 2015, FRIULI-VENEZIA-GIULIA
 
DŪMOTS FORELES KONFITS AR SKĀBEŅU JOGURTU UN UGUNSPUĶĒS MARINĒTIEM DĀRZEŅIEM, GURĶIEM UN RUDZU MAIZES GRAUZDIŅIEM
CAMPILLO BLANCO RIOJA 2015
 
BAGĀTA ZIVJU ZUPA AR JŪRAS DĀRZEŅIEM
CHÂTEAU GASSIER LES PAS DU MOINE ROSÉ 2016, PROVENCE
 
MĪKSTČAULAS KRABIS AR KRABJU TORTELLĪNI UN CITRONZĀLES KOKOSRIEKSTU MĒRCI
DR. PAULY BERGWEILER URZIGER WÜRZGARTEN RIESLING TROCKEN 2014, MOSEL
 
CEPTA TEĻA FILEJA AR SELERIJU KRĒMU, ŠITAKĒM, ASINSDESU UN BRŪKLEŅU MĒRCI
VIDAL-FLEURY CAIRANNE 2012, SOUTHERN RHÔNE VALLEY
 
ĪPAŠAIS «LE DOME» RUPJMAIZES KĀRTOJUMS AR KRĒMSIERU UN OGU MĒRCI
CASTELLO D´ALBOLA VIN SANTO DEL CHIANTI CLASICO 2005, TOSCANA
 

SEŠU KĀRTU ĒDIENKARTE 60 EUR / AR ĪPAŠI PIEMEKLĒTIEM VĪNIEM 100 EUR
* ŠĪS DEGUSTĀCIJU KARTES TIEK PASNIEGTAS VISIEM VIESIEM PIE GALDA

APTUVENAIS MALTĪTES LAIKS 2,5 H